• Program: L-V

    9.00 - 18.00

  • Contact

SAM Network ofera o gama larga de servicii precum:

Servicii consultanta de specialitate

 

Stabilirea structurii si configurarea echipamentelor informatice.

Recomandari privind achizitionarea echipamentelor din toate categoriile IT&C si asistenta in achizitie/inchiriere/configurare.

Servicii de securitate informatica IT&C – End Point Security, Full Disk Encryption, Network Access Control, Secure LogIn, Single Sign On, IDM, SIEM

Standardizarea si implementarea procedurilor de backup al informatiei, prevenirea pierderii datelor – solutii de Disaster Recovery over Ethernet la costuri de servicii de backup.

Comunicare interna: software de colaborare, partajare de fisiere si informatii, e-mail intern, intranet, helpdesk si service desk.

Maintenanta echipamentelelor IT&C existente in compania dumneavoastra.

Supraveghere video pentru monitorizarea activitatilor de la birou sau diverse puncte de lucru, cu acces prin internet si diverse variante de stocare a datelor.

Solutii de administrare si management IT&C centralizat al infrastructurii.

Servicii de cablare structurata

Cablarea structurata ofera baza dezvoltarii unui sistem informatic profesional.

SAM Network proiecteaza si realizeaza sisteme de cablare structurata pentru voce/date profesionale, punând la dispozitia clientilor o gama larga de echipamente care sa sustina cele mai pretentioase cerinte.

Oferim o multitudine de solutii la cheie pentru a optimiza raportul calitate-pret si pentru a raspunde solicitarilor specifice fiecarui client.

Servicii de mentenanţa echipamentelor

SAM Network oferă mai multe tipuri de suport IT:

Mentenanţa hardware – verifică, testează şi asigură o bună funcţionare a echipamentelor hardware;

Mentenanţa software – updatează aplicaţiile existente, elimină problemele de natură software (incompatibilitati, conflicte, viruşi, spyware, etc), instalează software-ul necesar echipamentelor hardware adăugate ulterior.

Mentenanţa reţelei existente – supraveghează starea echipamentelor active/pasive din reţeaua existenta.

Dorinta noastra este sa devenim un partener de incredere al dumneavoastra, pe termen lung si sa furnizam un pachet complet de produse şi servicii, în permanentă corelare cu evolutia nevoilor dumneavoastra de business.