• Program: L-V

    9.00 - 18.00

  • Contact

Oferim o varietate de servicii clientilor nostri.

Datorita evoluției tehnologiei angajatii isi utilizarea tot mai des propriilor dispozitive în cadrul companiei. Astfel înlăturarea amenințărilor interne și externe de către companii devine tot mai dificil de realizat. Fiecare companie ar trebui să-si construiasca propriile strategii de apărare, politici si proceduri actualizate, astfel incat riscurile sa fie eliminate si securitatea mentinuta.

OPTIMIZARE INFRASTRUCTURA

SAM Network ofera consultanta de specialitate pentru stabilirea sau optimizarea infrastructurii informatice existente in firma dvs.

PLANIFICARE STRATEGICA
SAM Network ofera consultanta de specialitate pentru stabilirea structurii si configurarea echipamentelor informatice.
PLANIFICAREA RESURSELOR
Oferim recomandari privind achizitionarea echipamentelor din toate categoriile IT&C si asistenta in achizitie/inchiriere/configurare.
SECURITATE INFORMATICA
Oferim servicii de securitate informatica IT&C – End Point Security, Full Disk Encryption, Network Access Control, Secure LogIn, Single Sign On, IDM, SIEM
STANDARDIZARE
Oferim solutii pentru standardizarea si implementarea procedurilor de backup al informatiei, prevenirea pierderii datelor – solutii de Disaster Recovery over Ethernet la costuri de servicii de backup.
SOLUTII DE COMUNICARE
Oferim solutii pentru comunicare interna in cadrul companiilor: software de colaborare, partajare de fisiere si informatii, e-mail intern, intranet, helpdesk si service desk.
MENTENANTA ECHIPAMENTE
Oferim servicii pentru mentenanta echipamentelor IT&C existente in compania dumneavoastra.
SUPRAVEGHERE VIDEO
Servicii de supraveghere video pentru monitorizarea activitatilor de la birou sau diverse puncte de lucru, cu acces prin internet si diverse variante de stocare a datelor.
MANAGEMENT CENTRALIZAT
Solutii de administrare si management IT&C centralizat al infrastructurii.

150

PROIECTE INCHEIATE

150

CLIENTI MULTUMITI

150

PARTENERIATE INCHEIATE