• Program: L-V

    9.00 - 18.00

  • Contact

SISTEME DE OPERARE

Microsoft

Windows 10 este o combinație între sistemul de operare Windows pe care îl știți deja și adaugă îmbunătățiri importante. Tehnologii precum InstantGo vă permit să reporniți și să continuați lucrul rapid. În plus, Windows 10 are încorporate mai multe caracteristici de securitate decât înainte, pentru a vă proteja împotriva software-ului rău intenționat.

Suse

SUSE Linux Enterprise Server este un sistem de operare pentru servere de clasă mondială și securizată, construit pentru a încărca sarcini de lucru fizice, virtuale și bazate pe cloud. Sistemul de operare ridică în continuare bara, ajutând organizațiile să accelereze inovația, să sporească fiabilitatea sistemului, să îndeplinească cerințele de securitate dificile și să se adapteze noilor tehnologii.

 

ANTIVIRUS

Kaspersky

Kaspersky Lab este o companie globală de securitate digitală care funcționează pe piață de peste 20 de ani. Expertiza profundă a serviciilor de securitate a Kaspersky Lab și expertiza în domeniul securității se transformă constant în soluții și servicii de securitate de nouă generație pentru a proteja întreprinderile, infrastructura critică, guvernele și consumatorii din întreaga lume. Portofoliul cuprinzător de securitate al companiei include o protecție a parametrilor de vârf și o serie de soluții și servicii de securitate specializate pentru combaterea amenințărilor digitale sofisticate și în evoluție. Peste 400 de milioane de utilizatori sunt protejați de tehnologiile Kaspersky Lab și ajutăm 270.000 de clienți corporativi să protejeze ceea ce contează cel mai mult pentru ei.

Kaspersky for Business - Next Generation endpoint protection

Kaspersky Small Office Security este conceput pentru companii care folosesc între 5 şi 25 de computere, câteva servere şi dispozitive mobile. Este gata de utilizare şi este gestionat printr-o consolă bazată pe cloud şi uşor de utilizat. Nu sunt necesare cunoştinţe IT pentru a ne folosi instrumentele puternice de securitate şi pentru a monitoriza securitatea de la orice dispozitiv conectat alegi.

Bitdefender

Propulsată de temeinica sa expertiză în materie de securitate și de ritmul rapid de cercetare și dezvoltare, misiunea de lungă durată a Bitdefender este aceea de a furniza utilizatorilor și organizațiilor din întreaga lume tehnologii de securitate transformatoare. De la IoT la centre de date, de la stații de lucru la infrastructuri hibride - Bitdefender joacă un rol transformațional în modul optim de utilizare, instalare și administrare a securității. Ne străduim să furnizăm produse și servicii care să schimbe radical experiența consumatorilor în materie de securitate în privința eficienței, performanței, utilizării ușoare și interoperabilității.

McAfee

Soluția McAfee oferă mijloacele cele mai simple și eficiente pentru consumatori din întreaga lume pentru a-și proteja datele și identitatea în timp ce navighează prin viața lor digitală pe dispozitivele conectate. În ultimii 30 de ani, McAfee a construit o rețea bogată și răspândită de informații despre amenințări la nivel mondial, analizând în mod constant și colectând date despre amenințările de la peste 300 de milioane de puncte de pe glob.

SOLUTII DE BACK-UP

Acronis

Acronis este liderul mondial în protecția și stocarea datelor cloud hibride. Înființată în Singapore în 2003, compania operează acum din birouri locale din 18 țări diferite, inclusiv sediul internațional din Singapore și sediul central în Elveția. Acronis stabilește standardul cu soluțiile de copiere de rezervă, recuperare în caz de dezastru și soluții de sincronizare și partajare a fișierelor securizate. Powered by Acronis AnyData Engine și peste 100 de brevete, acesta oferă o protecție ușoară, completă și accesibilă a datelor în orice mediu - virtual, fizic, nor și mobil. Peste 5 milioane de consumatori și 500.000 de companii din peste 145 de țări au încredere în Acronis pentru a-și proteja datele.

SOFTWARE PROIECTARE

Autocad

AutoCAD este un program de proiectare asistată de calculator (CAD) folosit pentru proiectarea și redactarea 2-D și 3-D. AutoCAD este dezvoltat și comercializat de Autodesk Inc. și a fost unul dintre primele programe CAD care puteau fi executate pe computerele personale.

SOLUTII PDF COMPLETE

Adobe

Acrobat DC este cea mai nouă versiune a soluției PDF. Puteți să completați, să semnați și să distribuiți fișiere PDF pe orice dispozitiv. Editați orice, chiar și un tipar de hârtie. Accesați instantaneu fișierele PDF afișate recent pe desktop, mobil și web. Și petreceți mai mult timp pe muncă reală, mai puțin timp pe munca de hârtie.

SOLUTII DE VIRTUALIZARE

VmWare

Accelerați transformarea digitală printr-o abordare definită de software pentru afaceri și IT. VMware este pionierul în virtualizare și un inovator în mobilitatea cloud și a afacerilor. Un lider dovedit, vă permite să rulați, să gestionați, să conectați și să asigurați aplicații in cloud și pe dispozitive într-un mediu de operare comun, astfel încât să obțineți atât libertate, cât și control.

 

INSTRUMENTE DE PRODUCTIVITATE

Office Home and Business

Office 2016 pentru firme mici este proiectat pentru a vă ajuta să creați și să comunicați mai rapid cu ajutorul caracteristicilor ce economisesc timpul, a aspectului nou, modern, a instrumentelor încorporate de colaborare și cu ajutorul Outlook pentru e-mail, calendare și agendă de contacte. În plus, vă puteți salva documentele în cloud pe OneDrive și le puteți accesa de oriunde.

Office 365

Lucrați așa cum doriți de aproape oriunde. Cu Office 365 obțineți Word, Excel, PowerPoint, Outlook și multe altele. Creați un document pe computerul de la birou, revizuiți-l pe tabletă în cafenea, apoi adăugați ultimele retușuri pe laptopul de acasă. Aplicațiile sunt în permanență actualizate, prin urmare nu sunt niciodată învechite.